Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το HORECA GASTRONOMY FORUM by CHEFS CLUB OF GREECE, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών HORECA 9-12 Φεβρουαρίου 2018.

Με θεματολογία «Η νέα ελληνική κουζίνα, μοχλός ανάπτυξης του Ελληνικού τουρισμού», η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος παρουσίασε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρόγραμμα με μαγειρικές επιδείξεις, παρουσιάσεις τεχνικών και ομιλίες γύρω από τον τουρισμό στους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η ανάδειξη του κυρίου Μίλτου Καρούμπα ως πρεσβευτή της Ελληνικής Γαστρονομίας για τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, βράβευση η οποία πραγματοποιήθηκε από τον κύριο Κωνσταντίνο Μίχαλο, πρόεδρο ΕΒΕΑ.

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος με 1000 μέλη αρχιμάγειρες και αρχιζαχαροπλάστες σε όλη την Ελλάδα, είναι μία λέσχη με πολλές δράσεις στο εξωτερικό, με σκοπό την ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας και των ελληνικών προϊόντων.

Συγκεκριμένα με την ανάδειξη του σε πρεσβευτή της ελληνικής γαστρονομίας, ο κύριος Μίλτος Καρούμπας αναλαμβάνει:

– Το συντονισμό και διαχείριση των γραφείων της λέσχης σε 18 χώρες

– Την εκπροσώπηση της λέσχης σε δράσεις που υλοποιούνται από την παγκόσμια ομοσπονδία αρχιμαγείρων WORLDCHEFS με 106 κράτη μέλη

– Την επικοινωνία με διεθνείς εκθέσεις και συμμετοχή σε αυτές

– Την προώθηση μέσα από δράσεις της ελληνικής κουζίνας και των ελληνικών προϊόντων

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον κύριο Καρούμπα για το νέο του εγχείρημα, βέβαιοι για την επιτυχία του.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Τάσος Πρωτοψάλτης

Ο Γεν. Γραμματέας

Έκτωρ Ιωάννου