ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ)
- 160γρ σπαράγγια φρέσκα πράσινα
- 120γρ καπνιστό χοιρινό κομμένο σε 4 φέτες
- 80γρ τυρί έμενταλ ( 4 φέτες )
- 4 φέτες ψωμί ψημένο (του τόστ η φραντζόλα )
- 20γρ μουστάρδα
- Λίγο αλάτι
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
- Καθαρίζουμε τα σπαράγγια και τα ζεματίζουμε σε αλατισμένο νερό.
- Στη συνέχεια αλοίφουμε τις φέτες του ψωμιού με τη μουστάρδα.
- Τοποθετούμε στις φέτες του ψωμιού το καπνιστό χοιρινό , τα σπαράγγια και σκεπάζουμε με το έμενταλ.
- Τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι.
- Βάζετε το ταψί στο φούρνο στους 180 για περίπου 10 λεπτά στη θέση γκρίλ και ψήνουμε μέχρι να λιώσει το τυρί