ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ)

  • 160γρ  σπαράγγια φρέσκα πράσινα
  • 120γρ  καπνιστό χοιρινό κομμένο σε 4  φέτες
  • 80γρ  τυρί έμενταλ ( 4 φέτες )
  • 4 φέτες ψωμί ψημένο (του τόστ η φραντζόλα )
  • 20γρ μουστάρδα
  • Λίγο αλάτι

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

  1. Καθαρίζουμε τα σπαράγγια και τα ζεματίζουμε σε αλατισμένο νερό.
  2. Στη συνέχεια  αλοίφουμε τις φέτες του ψωμιού  με τη μουστάρδα.
  3. Τοποθετούμε στις φέτες του ψωμιού το καπνιστό χοιρινό , τα σπαράγγια και σκεπάζουμε με το  έμενταλ.
  4. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι.
  5. Βάζετε το ταψί  στο φούρνο στους 180 για περίπου  10 λεπτά στη θέση γκρίλ  και ψήνουμε  μέχρι  να  λιώσει το τυρί