ΥΛΙΚΑ

  • 3 καρότα τριμμένα στο τρίφτη
  • 2 μέτριες πατάτες τριμμένες
  • 250γρ  τριμμένο κεφαλοτύρι ή regato
  • 2 μέτρια κρεμμυδάκια φρέσκα τριμμένα
  • 100γρ τόνος σε ελαιόλαδο
  • 2 αυγά
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • αλάτι πιπέρι
  • λίγο μοσχοκάρυδο
  • λίγο μαιντανό ψιλοκομμένο
  • αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, όσο πάρει για να γίνει το μείγμα μας χυλός

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

  1. Ανακατεύουμε το αλέυρι με τα αβγά και τον τόνο
  2. Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά  στο μίγμα με το αλεύρι μέχρι να γίνει ένας αφράτος χυλός και τηγανίζουμε κουταλιά κουταλιά σε καυτό ελαιόλαδο.
  3. Τους απλώνουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας να στραγγίξουν απο το περιττό λάδι .