ΥΛΙΚΑ
- 3 καρότα τριμμένα στο τρίφτη
- 2 μέτριες πατάτες τριμμένες
- 250γρ τριμμένο κεφαλοτύρι ή regato
- 2 μέτρια κρεμμυδάκια φρέσκα τριμμένα
- 100γρ τόνος σε ελαιόλαδο
- 2 αυγά
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- αλάτι πιπέρι
- λίγο μοσχοκάρυδο
- λίγο μαιντανό ψιλοκομμένο
- αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, όσο πάρει για να γίνει το μείγμα μας χυλός
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
- Ανακατεύουμε το αλέυρι με τα αβγά και τον τόνο
- Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά στο μίγμα με το αλεύρι μέχρι να γίνει ένας αφράτος χυλός και τηγανίζουμε κουταλιά κουταλιά σε καυτό ελαιόλαδο.
- Τους απλώνουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας να στραγγίξουν απο το περιττό λάδι .