ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ)
- 600γρ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ
- 240ml ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
- 60γρ ΚΑΠΑΡΗ
- 2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
- 20ml ΞΥΔΙ ΚΡΑΣΙΟΥ
- 5γρ ΑΛΑΤΙ
- 2γρ ΡΙΓΑΝΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 45 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ ΤΟ 1/3 ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ . ΟΤΑΝ ΨΗΘΟΥΝ ΤΙΣ ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΠΑΡΗ. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΤΡΕΣΣΙΝΓΚ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ , ΤΟ ΞΥΔΙ , ΤΗΝ ΡΙΓΑΝΗ , ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ , ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ.