ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ)

  • 600γρ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ
  • 240ml ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
  • 60γρ ΚΑΠΑΡΗ
  • 2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
  • 20ml ΞΥΔΙ ΚΡΑΣΙΟΥ
  • 5γρ ΑΛΑΤΙ
  • 2γρ ΡΙΓΑΝΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 45 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ ΤΟ 1/3 ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ . ΟΤΑΝ ΨΗΘΟΥΝ ΤΙΣ ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΠΑΡΗ. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΤΡΕΣΣΙΝΓΚ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ , ΤΟ ΞΥΔΙ , ΤΗΝ ΡΙΓΑΝΗ , ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ , ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ.