ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ)
- 240γρ σπαράγγια φρέσκα πράσινα
- 100γρ προσούτο κομμένο σε φέτες ψιλές
- 100γρ τριμμένο τυρί γκούντα
- 60γρ φρέσκο βούτυρο
- Αλάτι / πιπέρι
- 20γρ χυμός λεμονιού
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
- Καθαρίζουμε τα σπαράγγια και τα ζεματίζουμε σε αλατισμένο νερό.
- Στη συνέχεια τα σοτάρουμε με το φρέσκο βούτυρο , τα αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με το χυμό του λεμονιού.
- Αφήνουμε να κρυώσουν τα σπαράγγια και τα τυλίγουμε με το προσούτο σε ρολά. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι.
- Ρίχνουμε το τριμμένο τυρί στα ρολά.
- Βάζετε το ταψί στο φούρνο στους 180 για περίπου 10 λεπτά στη θέση γκρίλ και ψήνουμε ώστε να γίνει μία κρούστα.