ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ)
- 8 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟΥ
- 150γρ ΨΩΜΙ ΜΟΥΣΚΕΜΕΝΟ
- 100γρ ΚΑΡΥΔΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ
- 30ml ΞΥΔΙ
- 8γρ ΑΛΑΤΙ
- 1 ΚΡΟΚΟΣ ΑΥΓΟΥ
- 250ml ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΤΟΥ ΜΙΞΕΡ ΤΑ ΣΚΟΡΔΑ , ΤΟ ΞΥΔΙ , ΤΟ ΑΛΑΤΙ , ΚΑΙ ΤΟ 1/3 ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΔΙ.
- ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ.
- ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΟ , ΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΛΑΔΙ
- ΞΑΝΑΧΤΥΠΑΜΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΝΑΜΕΙΧΘΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΚΟ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑΜΕ.