ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ)

  • 8 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟΥ
  • 150γρ ΨΩΜΙ ΜΟΥΣΚΕΜΕΝΟ
  • 100γρ ΚΑΡΥΔΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ
  • 30ml ΞΥΔΙ
  • 8γρ ΑΛΑΤΙ
  • 1 ΚΡΟΚΟΣ ΑΥΓΟΥ
  • 250ml ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΤΟΥ ΜΙΞΕΡ ΤΑ ΣΚΟΡΔΑ , ΤΟ ΞΥΔΙ , ΤΟ ΑΛΑΤΙ , ΚΑΙ ΤΟ 1/3 ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΔΙ.
  2. ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ.
  3. ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΟ , ΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΛΑΔΙ
  4. ΞΑΝΑΧΤΥΠΑΜΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΝΑΜΕΙΧΘΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΚΟ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑΜΕ.