ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ)
- 1 ΚΙΛΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΒΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ
- 250ml ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
- 100ml ΞΥΔΙ ΚΡΑΣΙΟΥ
- 100γρ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΣΕ ΦΕΤΕΣ
- 10γρ ΣΚΟΡΔΟ ΠΟΥΡΕΣ
- 10γρ ΡΙΓΑΝΗ
- 10γρ ΜΑΡΑΘΟΣ
- 50γρ ΚΑΠΑΡΗ
- 8γρ ΑΛΑΤΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΕ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΜΕ 50ml ΚΡΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΑ. ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ ΑΦΟΥ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΠΑΡΗ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΈΝΑ ΝΤΡΕΣΣΙΝΓΚ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ , ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΞΥΔΙ , ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ. ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΤΡΕΣΣΙΝΓΚ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ.