ΥΛΙΚΑ

  • 2 ΚΙΛΑ  ΜΠΟΥΤΙ ΑΡΝΙΣΙΟ ΞΕΚΟΚΚΑΛΙΣΜΕΝΟ
  • 2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΦΕΤΕΣ
  • 200γρ   ΦΕΤΑ ΤΥΡΙ
  • 100γρ   ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ
  • 100γρ   ΣΕΛΙΝΟ
  • 15γρ   ΑΛΑΤΙ
  • 10γρ   ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΜΑΥΡΟ ΠΙΠΕΡΙ
  • 10γρ   ΡΙΓΑΝΗ
  • 250ml  ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
  • 60ml  ΧΥΜΟΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
  • ΔΥΧΤΙ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 οc . ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΦΤΕΡΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ. ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ , ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ , ΤΟ ΣΕΛΙΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ. ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΥΧΤΙ. ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΟΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ , ΤΟ ΧΥΜΟ ΤΟΥ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΙΓΑΝΗ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΣΕ ΦΕΤΕΣ.