ΥΛΙΚΑ
- 2 ΚΙΛΑ ΜΠΟΥΤΙ ΑΡΝΙΣΙΟ ΞΕΚΟΚΚΑΛΙΣΜΕΝΟ
- 2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΦΕΤΕΣ
- 200γρ ΦΕΤΑ ΤΥΡΙ
- 100γρ ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ
- 100γρ ΣΕΛΙΝΟ
- 15γρ ΑΛΑΤΙ
- 10γρ ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΜΑΥΡΟ ΠΙΠΕΡΙ
- 10γρ ΡΙΓΑΝΗ
- 250ml ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
- 60ml ΧΥΜΟΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
- ΔΥΧΤΙ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 οc . ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΦΤΕΡΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ. ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ , ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ , ΤΟ ΣΕΛΙΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ. ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΥΧΤΙ. ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΟΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ , ΤΟ ΧΥΜΟ ΤΟΥ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΙΓΑΝΗ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΣΕ ΦΕΤΕΣ.