ΥΛΙΚΑ
- 250 γραμμάρια φρέσκο βούτυρο
- 250 γραμμάρια κουβερτούρα
- 2 συσκ. βανίλια
- λίγο αλάτι
- 4 αβγά
- 300γρ ζάχαρη
- 150γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 100γρ χοντροκομμένα καρύδια
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
- Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το βούτυρο, την κουβερτούρα και το αλάτι.
- Τα βάζουμε σε χαμηλή φωτιά να λιώσουν ανακατεύοντας διαρκώς (σε μπεν μαρί ).
- Αφήνουμε το μίγμα να γίνει χλιαρό.
- Χτυπάμε καλά τα αυγά με την ζάχαρη και τις βανίλιες μέχρι να ασπρίσουν και γίνουν ένα λείο μίγμα.
- Ανακατεύουμε ελαφρά τα μίγματα της σοκολάτας και των αυγών.
- Προσθέτουμε το αλεύρι και τα καρύδια και ανακατεύουμε ελαφρά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Αδειάζουμε το μίγμα σε ένα βουτυρωμένο ταψί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 με 40 λεπτά!
Σημ. Σερβίρουμε με παγωτό η με χτυπημένη κρέμα γάλακτος ( σαντιγύ )