Choose Language:

English (United Kingdom)Greek
Home Articles-Interviews

Άρθρα - Συνεντεύξεις

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕ Κα ΠΑΠΑΔΕΑ HOTEL & EQUIP

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
Read more...
 

10 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ COOKNEWS

Πόσο έχει επηρεάσει η “κρίση”  την σχέση ποιότητας-ποσότητας φαγητού, στον πελάτη-μισθωτό των 800-1000 ευρώ?
Η οικονομική κρίση μοιραία επηρεάζει  όλους τους τομείς. Έτσι και ο μισθωτός των 800 – 1000 ευρώ θα αναθεωρήσει τις συνηθειές του.
Read more...
 

ΣΥΝΕΤΕΥΞΗ ΣΕ ΟΝ AIR ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΟΑ

Mε ποιο concept σχεδιάσατε τα -κατά ομολογία των ταξιδιωτών- πολύ επιτυχημένα μενού της Olympic AIR; Ακολουθήσατε το πιο απαιτητικό μοντέλο της ελληνικής
Read more...
 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕ HOTEL AND RESTAURANT 2009

Με ποια κριτήρια ένας νέος μάγειρας μπορεί να γίνει μέλος στο Chef’ s Club;
Read more...
 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕ ΒΙΚΥ ΣΜΥΡΛΗ

Κύριε Καρούμπα ποιο είναι το στίγμα της ελληνικής κουζίνας σήμερα στην  Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, όπου και εσείς την έχετε  προβάλει μέσα από την δουλειά σας;  Μια απάντηση από έναν chef με την δική σας εντυπωσιακή διεθνή  καριέρα είναι πολύ σημαντική και βαρύνουσα.
Read more...
 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕ F&B

Κύριε πρόεδρε, η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αθηνών, που έχει ιδρυθεί από 1992, είναι μη κερδοσκοπική Λέσχη και αν ναι πείτε μας λίγα λόγια για τον σκοπό της ίδρυσης της.
Read more...
 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΟΕΣΕ


Αγαπητέ κύριε Καρούμπα, ως Πρόεδρος της Ομοσπονδίας θα θέλαμε να μας πείτε ποια είναι τα όνειρά σας για το χώρο σας; Τι δραστηριότητες έχετε προγραμματίσει;
Read more...
 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Οι μοναδικές γεύσεις της ελληνικής κουζίνας κάνουν την Ελλάδα να ξεχωρίζει.
Εξάλλου, τα πράγματα δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά στη χώρα που γέννησε τα συμπόσια και τους Επικούρειους φιλόσοφους.

Read more...
 

Η ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΊΑ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ

ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Βενετσιάνικο λιμάνι για 411 χρόνια η Κέρκυρα, που ονομάστηκε "κλείδα" της Αδριατικής, φυσικό ήταν τα πλοία περνώντας να "αφήνουν στους Κερκυραίους πολλά και να τους μαθαίνουν άλλα τόσα".

Read more...
 

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΛΤΟ ΚΑΡΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΟΑ

1.Mε ποιο concept σχεδιάσατε τα -κατά ομολογία των ταξιδιωτών- πολύ επιτυχημένα μενού της Olympic AIR; Ακολουθήσατε το πιο απαιτητικό μοντέλο της ελληνικής και μεσογειακής δίαιτας, ή «συμμορφωθήκατε» με τον διεθνή κανόνα «γεύμα ελαφρύ, τυποποιημένο, με υλικά κατά το μάλλον ή ήττον αποδεκτά από όλους τους ταξιδιώτες που διατηρείται αρκετές ώρες σε καλή κατάσταση σε δύσκολες συνθήκες»;

Read more...